Foto: Privat
Gründeren, Kesarin Olsen, eide og drev en restaurant i Thailand i åtte år. I 1999 giftet hun seg med Håkon og i 2000 flyttet hun og sine to barn til Norge.
Kesarin hadde egen kvote og drev med fiske sammen med sin ektemann inntil han ble syk og kunne ikke drive med fiske som før. Kesarin startet smått med etableringen av sin egen serveringsvirksomhet ved navnet «Siam Catering». I første omgang leide hun kjøkkenet på kultursenteret i Olderdalen hver fredag for å teste ut markedet for take-away av thaimat. Sommersesongene leide hun kafé delen av kultursenteret for å åpne sommerkafé. Noen ganger var hele familien i full sving. Som tiden gikk trengte hennes mann, Håkon, mer pleie. Så bestemte Kesarin seg å utvide catering kjøkkenet ved siden av huset, slik at hun kunne være i nærheten for å kunne pleie sin mann.
I 2009 døde hennes ektemann. Å drifte og utvikle sin virksomhet ble fort en livsstil, for den driftige dama. I 2011 utvidet hun kafé område ved sitt hus til å kunne ha 40 gjester, som var en investering for å håndtere den store etterspørselen. I 2012 kjøpte hun et næringsbygg i Olderdalen sentrum og gjorde en total renovering av bygget til et lite hotell med en liten kafe. Hotellet ble åpnet i 2014 og ble døpt som «Håkon gjestehus» for å hylle hennes avdøde ektemann, for de gode mulighetene som han har gitt henne og hennes barn i Norge. Ikke minst for å videreføre arven etter ham ved å investere i en ny forretningsvirksomhet.
I dag drifter Kesarin hotellet og kaféen på hotellet alene, samtidig som å ta imot matbestillinger for arrangementer eller å leie lokalet for private arrangementer. Kesarin ville ikke ha klart å få all dette til uten hjelp fra snille venner og familie i nærområdet.